Introduktion til Shattérsyning

kirsebær shattérsyning

“Shattér Syning” eller “Kunst broderi” er begge begreber, der beskriver broderede motiver farvelagt med skiftende farve – og skygge effekter.
Broderiet udføres med lange og korte sting med gradering af forskellige farver eller forskellige værdier af samme farve til at skabe naturligt udseende motiver. Teknikken kan bruges for sig selv til at sy motiver, der og billeder, der ligner fotos eller malerier, eller den kan bruges til at farvelægge elementer og motiver (blade, kronblade eller dyr) som del af et broderi, der er syet med en blanding af sting og teknikker

Underviser:

Anna Scott

Tid: 5 timer, der er en ledig plads tilbage!

fredag d. 18. august, 2023 kl. 10-16

Pris: kr. 440,00 betales til Kirkelig Kunst, se kontonummer nederst på siden

Der skal påregnes udgift til materialer, betales direkte hos Anna Scott https://annascottembroidery.com.au/product/kobenhavn-sy-kit-reserved/

eller på etsy: https://www.etsy.com/au/listing/722226930/kobenhavn-sy-kit-shatter-syning

Holdstørrelse:

6-10 elever

Adresse:

Frederiksholms Kanal 26E
1220 København K

Tilmelding:

Senest d. 7. august 2023

Du er tilmeldt, når vi har modtaget din mail-adresse og telefonnummer, samt når du har indbetalt hele kursusgebyret. Dette skal ske senest d. 12. august, 2023. Herefter vil du modtage et deltagerbrev, hvori nærmere oplysninger om kurset fremgår, samt hvad du eventuelt bedes medbringe til kurset.

Melder du fra efter tilmeldingsfristen, refunderes kursusgebyret ikke. Skulle kurset ikke blive oprettet refunderes hele beløbet.

Betal venligst til konto nr.: 1551-4180186190. Noter venligst Shattérsyning på indbetalingen

Telefon: 3315 5866
Mail: post@kirkeligkunst.dk

Der er lukket for kommentarer.