Arkiv: Nyheder

2019 – Forårssæsonen

Nu nærmer forårssæsonen 2019 sig og det er tid til at finde et broderihold, som kunne være spændende at følge.

Eva mm Engelhardt lægger ud med at undervise i uldbroderi i februar og i slutningen af marts kan man dykke ned i broderede huller og hemmeligheder. I april er der igen chance for at sy fladsting for faen og i maj er det tid til at få broderiet til at fortælle

Læs mere under hvert enkelt kursus og tilmeld jer direkte hos underviseren, som det er beskrevet nederst under hver kursusbeskrivelse.

I foråret fortsætter alle klubberne og det er stadigt muligt at melde sig til nogle af dem. Ring til os og hør om, hvor der er plads, hvis du har et broderiprojekt, som du gerne vil sy på sammen med ligesindede.

Alle klubberne og kurserne finder sted i Broderiskolens lokaler, Frederiksholms Kanal 26G, 1220 København K.

GO’ FORNØJELSE!

2019 – Uldbroderi – weekendkursus

Dette kursus tager udgangspunkt i Almuesyningens smukke og vilde broderiverden. Fortidens danske bønder udsmykkede deres klæder og hynder med disse lækre, lodne og frie sting. Det er en broderiteknik hvor der er plads til masser af leg, og indeholder stingtyper der svinger fra de meget nemme til dem der kræver man kører hjernen godt i stilling. Læs mere …

2019 – Broderede huller og hemmeligheder

Kurset tager udgangspunkt i tre typer hulbroderi og deres fantastiske verden. Vi skal eksperimentere med de stilrene Engelske huller, de snørklede Venetianske huller og Udklipshedeboens sammensatte mønstre. De gamle teknikker skal omdannes til spionhuller, ind mod beklædningsgenstandes flotte foerstoffer eller lækre tilføjelser til vores boligtekstiler.

Forløbet starter med en introduktion til de tre hulvariationer og deres relevante redskaber, materialer og stingteknikker. Derefter skal der eksperimenteres med sammensætning af teknikker og materialer. Vi arbejder med både traditionelle og moderne materialer, design af eget motiv og overføring af motiv. Læs mere …

Foråret 2018

Lizzi Damgaard underviser her i foråret i forsting, kædesting og tungesting med udgangspunkt i hendes nye bog LÆR AT BRODERE. Her kan alle være med, også selvom det er 20 år siden, man sidst havde en nål i hånden.

Der er et overføringskursus, så man kan komme godt over den første opgave ved et broderi: at få sin tegning ned på stoffet.

Eva mm Engelhardt fornyer broderiet med vilde kurser. Hvem havde f. eks. troet af man skulle til at “tagge” med broderi – læs mere under hvert af  hendes udfordrende broderikurser.

På glædeligt gensyn!

Se mere under fanebladet KURSER og meld jer til.