Arkiv: Nyheder

2018 – Efterårssæsonen

Efterårssæsonen er godt i gang. Det er nu muligt at lære at brodere nye mønstre i gamle teknikker på Evas kurser i UldbroderiHer kan I vælge mellem flere tidspunkter – også i foråret 2019 – og forskellig varighed af kurserne. I april 2019 kan man prøve at sy sin mening med kyndig inspiration og vejledning på Evas kursus Sy din mening

Hold øje med denne hjemmeside eller mail til os på post@kirkeligkunst og bliv skrevet op på Broderiskolens mailingliste, så vil du modtage besked, når der udbydes nye kurser.

VEL MØDT til fornøjelige og koncentrerede broderikurser!

 

Foråret 2018

Lizzi Damgaard underviser her i foråret i forsting, kædesting og tungesting med udgangspunkt i hendes nye bog LÆR AT BRODERE. Her kan alle være med, også selvom det er 20 år siden, man sidst havde en nål i hånden.

Der er et overføringskursus, så man kan komme godt over den første opgave ved et broderi: at få sin tegning ned på stoffet.

Eva mm Engelhardt fornyer broderiet med vilde kurser. Hvem havde f. eks. troet af man skulle til at “tagge” med broderi – læs mere under hvert af  hendes udfordrende broderikurser.

På glædeligt gensyn!

Se mere under fanebladet KURSER og meld jer til.