Arkiv: Nyheder

Forår 2021, klubber

Vi har – efter de sidste meldinger om genåbning – besluttet at åbne broderiklubberne i maj måned også. Det er en betingelse, at alle er tilmeldt de respektive klubber og sørger for at have gyldige coronapas.

Se oplysninger om kurserne under fanebladet “KURSER” eller tryk på hver enkelt klub for sig herunder:

Tirsdagsklubben kl 13-16

Tirsdagsklubben kl 17-20

Onsdagsklubben kl 10-13

Onsdagsklubben kl 17-20

Torsdagsklubben kl 10-13

Find vej til Broderiskolen

Da vi har hørt, at flere har haft svært ved at finde vej til Broderiskolen har vi lavet et kort med indtegning af stedet – her.

Foråret 2020 Broderikurser og -klubber

Corona

Vi ses igen i klubberne på Broderiskolen – Vi holder afstand, vasker hænder og gør rent. Hvis vejret er til det sætter borde og bænke/stole op i gården ud for Selskabet for Kirkelig Kunst, Frederiksholms Kanal 28G, så kan vi sidde ud i frisk luft med god afstand. I må blive hjemme hvis I har symptomer på sygdom og tage de forholdsregler, som jeres fysik kræver.

På glædeligt gensyn!

Broderiklubberne

Tirsdags-, onsdags- og torsdagsklubberne er allerede i gang. Der er stadig ledige pladser på nogle af holdene. Ring til os – 33155866 – og hør om, hvor der er plads, hvis du har et broderiprojekt, som du gerne vil sy på sammen med ligesindede. Alle klubberne og kurserne finder sted i Broderiskolens lokaler, Frederiksholms Kanal 26G, København. Læs mere ved tryk på de blå overskrifter eller under fanebladet KURSER.

Se alle broderiklubberne her (tryk på hver):

Tirsdagsklubben kl 13-16

Tirsdagsklubben kl 17-20

Onsdagsklubben kl 10-13

Onsdagsklubben kl 17-20

Torsdagsklubben kl 10-13

Linda Lasson underviser i København

OBS! flyttet fra Store Bededagsferien: Den svenske billedkunstner, Linda Lasson, kommer til København for at afholde et kursus i frit broderi fra 31. juli til 2. august, 2020. Kurset vil blive afholdt i Vesterbro Kulturhus. Kontakt arrangøren kathrine.kay.sorber(a)gmail.com eller kunstneren lindalasson(a)gmail.com for at høre nærmere. Se også mere på Lindas hjemmeside