Hold 2017-025 – Onsdags-dag-klub

Staldknægten Frederiksholms kanal 26 E

Isabel Brentagani Nielsen og Lene Bonnevie, har taget initiativ til endnu en broderiklub hver den sidste onsdag i måneden kl. 10-13.

Der vil ikke være undervisning, men god mulighed for erfaringsudveksling. Der er plads til 8-10 personer pr. gang, og det vil være nødvendigt at tilmelde sig de gange, man gerne vil deltage (på denne mail eller nedenstående telefonnummer). Det koster kr. 40,00 pr. gang, som bedes medbragt i kontanter. Broderiskolen står for kaffe og te.
Læs mere …

Hold 2017-023 – fyld ud med broderi

&Vi skal på dette kursus fylde ud med broderi – både bogstaver, tal og figurer. Der er mange teknikker i broderi der egner sig til at fylde ud med. Så du kommer bl.a. til at arbejde med kontursting, kædesting, knuder, picoter, spiraler, speckling, sashiko og mille fleur.

Læs mere …

Hold 2017-024 – Lær at brodere

billede-19-12-2016-10-55-51Her er et kursus for alle nybegyndere og andre der gerne vil arbejde med et enkelt sting. På dette kurset arbejder vi med tungesting, med udgangspunkt i min nye bog “lær at brodere”.

Det vil være muligt at købe et sykit med denne tehætte eller at udvikle sit eget mønster og arbejde ud fra det.

Vi laver først nogle små syprøver og derefter kaster vi os ud i projektet. Læs mere …

Hold 2017-003 – Tirsdagsklub

nålehusetKlub for alle

Broderiklubben henvender sig til alle, der har lyst til at brodere, uanset forkundskaber. Vi mødes den anden tirsdag i måneden kl. 17-20.Her kan du møde ligesindede, der også har lyst til at udveksle erfaringer med broderi. Meld dig til og bliv skrevet på listen. Da vi allerede er mange i vores lille hus – så HUSK endelig at melde afbud, hvis der er en aften, du ikke kan komme!  Læs mere …

Hold 2017-002 – Torsdagsklub

Isabel Brentagani Nielsen og Lene Bonnevie, har taget initiativ til at stå for en broderiklub hver den tredje torsdag i måneden kl. 10-13.

Der vil ikke være undervisning, men god mulighed for erfaringsudveksling. Der er plads til 8-10 personer pr. gang, og det vil være nødvendigt at tilmelde sig de gange, man gerne vil deltage (på denne mail eller nedenstående telefonnummer). Det koster kr. 40,00 pr. gang, som bedes medbragt i kontanter. Broderiskolen står for kaffe og te. Klubben er lige nu lukket for tilgang, men se om der er andre klubber, der kunne passe dig. Læs mere …

Hold 2017-001 – Onsdagsklub

en hyggelig aften på broderiklubbenKlub for alle

Broderiklubben henvender sig til alle, der har lyst til at brodere, uanset forkundskaber. Her kan du møde ligesindede, der også har lyst til at udveksle erfaringer med broderi. Vi er allerede mange i vores lille hus – så derfor HUSK endelig at melde afbud!  Læs mere …