2023 – Tirsdagsklub kl. 13-16

 

Broderiklubben henvender sig til alle, der har lyst til at brodere, uanset forkundskaber. Vi mødes den anden tirsdag i måneden kl. 13-16. Her kan du møde ligesindede, der også har lyst til at udveksle erfaringer med broderi. Meld dig til og bliv skrevet på listen. Da vi allerede er mange i vores lille hus – så HUSK endelig at melde afbud, hvis der er en aften, du ikke kan komme!

 

Læs mere …

2023 – Onsdagsklub kl. 17- 20

Broderiklubben henvender sig til alle, der har lyst til at brodere, uanset forkundskaber. Her kan du møde ligesindede, der også har lyst til at udveksle erfaringer med broderi. Vi er allerede mange i vores lille hus – så derfor HUSK endelig at melde afbud!

Læs mere …

2023 – Torsdagsklub kl. 10-13

Isabel Brentagani Nielsen står for en broderiklubben hver den tredje torsdag i måneden kl. 10-13.

Der vil ikke være undervisning, men god mulighed for erfaringsudveksling. Der er plads til 8-10 personer pr. gang, og det vil være nødvendigt at tilmelde sig på mail eller nedenstående telefonnummer. Man køber et “klippekort” til 10 gange, som er gyldigt i 2 år.

Læs mere …

2023 – Onsdagsklub kl. 10-13

 

Isabel Brentagani Nielsen er tovholder på den broderiklub, der finder sted hver den sidste onsdag i måneden kl. 10-13. Der vil ikke være undervisning, men god mulighed for erfaringsudveksling. Der er plads til 8-10 personer pr. gang, og det vil være nødvendigt for nye medlemmer at tilmelde sig – se nedenfor. Man kan medbringe en madpakke til pausen. Broderiskolen står for kaffe og te.

Læs mere …

2023 – Tirsdagsklub 17-20

Broderiklubben henvender sig til alle, der har lyst til at brodere, uanset forkundskaber. Vi mødes den fjerde tirsdag i måneden kl. 17-20 – se nedenfor. Her kan du møde ligesindede, der også har lyst til at udveksle erfaringer med broderi. For tilmelding – se nedenfor. Da vi allerede er mange i vores lille hus – så HUSK endelig at melde afbud, hvis der er en aften, du ikke kan komme!

Læs mere …