Overføringsteknikker – nye og gamle

Du kender det sikkert godt. Du sidder dér med et rigtig lækkert motiv. Men hvordan pokker får man det over på stoffet, så man kan brodere det!?!?! Der er heldigvis rigtigt mange forskellige måder at gøre det på, både de gamle klassiske og de helt nye og opfindsomme.

På kurset kommer vi igennem 9 forskellige teknikker og afprøver dem på forskellige stofkvaliteter og med forskellige farver. Vi kommer ind på prikoverføring, den gamle teknik, men vi går ikke i dybden med den, da den kræver sit helt eget kursus!

Overføring i prikteknik

Ligger du inde med egne små motiver, som du gerne vil have overført, og har du noget, som du gerne vil overføre det på, så er du velkommen til at medbringe det. Det bliver enten lagt ind i undervisningen, hvor det passer, eller jeg kan efterfølgende guide dig til hvilken teknik, der passer bedst.

Kurset er velegnet til alle, der gerne til lære, hvordan man overfører motiver til forskellige typer stof.

Du skal medbringe: Broderirammer 9-11 cm i diameter. Broderinåle – en lille med spids + en kraftig med stort øje og spids. Trådsaks. Medbring også eventuelt et eller flere selvvalgte symboler/motiver samt eventuelt egne tekstiler, som du ønsker at overføre symboler/motiver på.

Tid: 5 timer

Søndag den 23. februar, 2020, kl. 11-16

Pris:

Kr. 480,00

Kr. 50,00 for materialer

Underviser:

Eva mm Engelhardt

Holdstørrelse:

7-9 deltagere

Adresse:

Broderiskolen
Frederiksholms Kanal 26E
1220 København K

Tilmelding:

Senest den 10. februar, 2020 på emme@evaengelhardt.dk

Du er tilmeldt kurset, når jeg har modtaget din mailadresse og telefonnummer, samt når du har indbetalt hele kursusgebyret. Der er et materialegebyr på 50 kr., som du kan indbetale sammen med kursusgebyret eller betale på dagen. Indbetalingen skal ske senest den 10. februar, 2020. Herefter vil du modtage deltagerbrev med nærmere oplysninger om kurset og hvad du skal medbringe.

Melder du fra efter tilmeldingsfristen, refunderes kursusgebyret ikke. Skulle kurset ikke blive oprettet refunderes hele beløbet.

Indbetaling: HUSK!!! at skrive på hvilket hold, som du tilmelder dig! Danske bank: 3306-3155840722. Eller Mobilepay 24218301.

Broderede Bunde

De broderede bunde er én af de klart sjovere elementer i broderiets univers! De består i al sin enkelthed af tråde spændt ud over stoffet, der bliver vævet i og/eller syet ned, på forskellige måder. De kan syes i et hav af flotte fladedækkende mønstre, og de kan laves med et hvilket som helst materiale. Bundene er rigtigt gode til at fylde større flader og former ud med.

I løbet af workshoppen tester vi 4-5 forskellige typer bunde, på og med forskellige materialer. Vi eksperimenterer med deres udtryk og kigger på, hvordan de kan indgå i et større broderi.

Vi syer med uld, silke og bomuld. Hvis du selv har nogle sjove garner, som du gerne vil teste af, så tag dem endelig med!

Bundende er sjove, spændende, frustrerende og fantastiske at arbejde med! Og der er rig mulighed for at opfinde sine helt egne!

Du skal medbringe: Broderirammer 10-12 cm i diameter. Broderinåle: en lille med spids og en kraftig med stort øje og spids samt en trådsaks. Broderirammer og -nåle kan købes på kurset.

Tid: 6 timer

Søndag den 2. februar, 2020, kl. 11-17.

Pris:

Kr. 580,00

Kr. 50,00 for materialer

Underviser:

Eva mm Engelhardt

Holdstørrelse:

7-9 deltagere

Adresse:

Broderiskolen
Frederiksholms Kanal 26E
1220 København K

Tilmelding:

Senest den 20. januar, 2020 på emme@evaengelhardt.dk

Du er tilmeldt kurset, når jeg har modtaget din mailadresse og telefonnummer, samt når du har indbetalt hele kursusgebyret. Der er et materialegebyr på 50 kr., som du kan indbetale sammen med kursusgebyret eller betale på dagen. Indbetalingen skal ske senest den 20. januar, 2020. Herefter vil du modtage deltagerbrev med nærmere oplysninger om kurset og hvad du skal medbringe.

Melder du fra efter tilmeldingsfristen, refunderes kursusgebyret ikke. Skulle kurset ikke blive oprettet refunderes hele beløbet.

Indbetaling: HUSK!!! at skrive på hvilket hold, som du tilmelder dig! Danske bank: 3306-3155840722

Symbolbroderi

Dette kursus tager udgangspunkt i de kraftsymboler, som vi er omgivet af. Mange af dem ser vi i vores hverdag uden at kende til deres oprindelse. Deres magt ligger derfor hengemt og uudnyttet.

Ved at brodere symbolet på vores tøj eller andre tekstiler vækker vi symbolets energi og trækker den ud som en kilde, vi kan bruge i vores hverdag.

På kurset skal vi brodere med kædesting, kontursting, splitsting og franske knuder. Materialerne er uld, hør og bomuld. Vi gennemgår, hvordan man tegner og overfører et motiv, samt hvordan det færdige broderi behandles. Du er velkommen til selv at medbringe symboler og tøj eller andre tekstiler at brodere på. Men du kan også bare dukke op og vælge mellem de materialer og symboler, som jeg byder ind med.

Kurset følger ikke nogen særlig trosretning, så kom uanset om du er viking, anarkist, buddhist eller nihilist!

Kurset er velegnet til alle uanset om man har broderet før eller ej.

Tid: 6 timer

Søndag den 26. april, 2020, kl. 11-17.

Pris:

Kr. 580,00

Materialegebyr afhænger af, hvad du selv medbringer

Underviser:

Eva mm Engelhardt

Holdstørrelse:

7-9 deltagere

Adresse:

Broderiskolen
Frederiksholms Kanal 26E
1220 København K

Tilmelding:

Senest den 13. april, 2020 på emme@evaengelhardt.dk

Du er tilmeldt kurset, når jeg har modtaget din mailadresse og telefonnummer, samt når du har indbetalt hele kursusgebyret. Materialegebyr afhænger af, hvad du vælger at arbejde med og kan betales på dagen. Indbetalingen af kursusgebyret skal ske senest den 13. april, 2020. Herefter vil du modtage deltagerbrev med nærmere oplysninger om kurset og hvad du skal medbringe.

Melder du fra efter tilmeldingsfristen, refunderes kursusgebyret ikke. Skulle kurset ikke blive oprettet refunderes hele beløbet.

Indbetaling: HUSK!!! at skrive på hvilket hold, som du tilmelder dig! Danske bank: 3306-3155840722. Eller Mobilepay: 24218301

2020 – Tirsdagsklub kl. 13-16

Klub for alle

Broderiklubben henvender sig til alle, der har lyst til at brodere, uanset forkundskaber. Vi mødes den anden tirsdag i måneden kl. 13-16.Her kan du møde ligesindede, der også har lyst til at udveksle erfaringer med broderi. Meld dig til og bliv skrevet på listen. Da vi allerede er mange i vores lille hus – så HUSK endelig at melde afbud, hvis der er en aften, du ikke kan komme!  Læs mere …

2020 – Tirsdagsklub kl. 17-20

Klub for alle

Broderiklubben henvender sig til alle, der har lyst til at brodere, uanset forkundskaber. Vi mødes den anden tirsdag i måneden kl. 17-20.Her kan du møde ligesindede, der også har lyst til at udveksle erfaringer med broderi. Meld dig til og bliv skrevet på listen. Da vi allerede er mange i vores lille hus – så HUSK endelig at melde afbud, hvis der er en aften, du ikke kan komme!  Læs mere …

2020 – Onsdagsklub Kl. 10-13

Isabel Brentagani Nielsen og Lene Boisen, har taget initiativ til en broderiklub hver den sidste onsdag i måneden kl. 10-13.

Der vil ikke være undervisning, men god mulighed for erfaringsudveksling. Der er plads til 8-10 personer pr. gang, og det vil være nødvendigt at tilmelde sig (på denne mail eller nedenstående telefonnummer). Det koster kr. 40,00 pr. gang, som bedes medbragt i kontanter. Broderiskolen står for kaffe og te.
Læs mere …

2020 – Onsdagsklub kl. 17-20

Klub for alle

Broderiklubben henvender sig til alle, der har lyst til at brodere, uanset forkundskaber. Her kan du møde ligesindede, der også har lyst til at udveksle erfaringer med broderi. Vi er allerede mange i vores lille hus – så derfor HUSK endelig at melde afbud!
Læs mere …

2020 – Torsdagsklub kl 10-13

Isabel Brentagani Nielsen og Lene Boisen har taget initiativ til at stå for en broderiklub hver den tredje torsdag i måneden kl. 10-13.

Der vil ikke være undervisning, men god mulighed for erfaringsudveksling. Der er plads til 8-10 personer pr. gang, og det vil være nødvendigt at tilmelde sig de gange, man gerne vil deltage (på denne mail eller nedenstående telefonnummer). Det koster kr. 40,00 pr. gang, som bedes medbragt i kontanter. Broderiskolen står for kaffe og te. Klubben er lige nu lukket for tilgang, men se om der er andre klubber, der kunne passe dig. Læs mere …