Overføringsteknikker – nye og gamle

Du kender det sikkert godt. Du sidder dér med et rigtig lækkert motiv. Men hvordan pokker får man det over på stoffet, så man kan brodere det!?!?! Der er heldigvis rigtig mange forskellige måder at gøre det på, både de gamle klassiske og de helt nye og opfindsomme.

På kurset kommer vi igennem 9 forskellige teknikker og afprøver dem på forskellige stofkvaliteter og farver. Vi kommer ind på prikoverføring, den gamle teknik, men vi går ikke i dybden med den, da den kræver sit helt eget kursus!

Ligger du inde med egne motiver, du gerne vil have overført til et specifikt stof, så er du velkommen til at medbringe dette. Jeg guider gerne til hvilken teknik, der passer bedst, når vi er færdige med workshoppen!

Kurset er velegnet til alle der gerne til lære, hvordan man overfører motiver til forskellige typer stof.

1 kursusgang = 5 timer

Du skal medbringe

Blyant

Kuglepen

Synål

Trådsaks

Knappenåle

Evt. lille lineal

Dato

Søndag den 25. oktober, 2020, kl. 11-16

Pris

Kr. 480,00

Kr. 50,00 for materialer

Underviser

Eva mm Engelhardt

Holdstørrelse

7-9 deltagere

Adresse

Broderiskolen
Frederiksholms Kanal 26E
1220 København K

Tilmelding

Senest den 12. oktober, 2020, på emme@evaengelhardt.dk

Du er tilmeldt kurset, når jeg har modtaget din mailadresse og telefonnummer, samt når du har indbetalt hele kursusgebyret. Der er et materialegebyr på 50 kr. som du kan indbetale sammen med kursusgebyret eller betale på dagen. Indbetalingen skal ske senest den 12. okt., 2020. Her vil du modtage deltagerbrev med nærmere oplysninger om kurset og hvad du skal medbringe.

Melder du fra efter tilmeldingsfristen, refunderes kursusgebyret ikke. Skulle kurset ikke blive oprettet refunderes hele beløbet.

Betaling

HUSK!! at skrive hvilket hold, du tilmelder dig!! Danske Bank konto: 3306-3155840722. Eller Mobilepay 24218301

Der er lukket for kommentarer.