Efterår, 2020. Klubber og kurser

Der er nu fastlagt tidspunkter for tirsdags-, onsdags- og torsdagsklubberne for efteråret, 2020. Der er stadig ledige pladser på nogle af holdene. Ring til os – 33155866 – og hør om, hvor der er plads, hvis du har et broderiprojekt, som du gerne vil sy på sammen med ligesindede. Alle klubberne og kurserne finder sted i Broderiskolens lokaler, Frederiksholms Kanal 26G, København. Læs mere ved tryk på de blå overskrifter eller under fanebladet KURSER.

Tirsdagsklub kl 13-16

Tirsdagsklub kl 17-20

Onsdagsklub kl 10-13

Onsdagsklub kl 17-20

Torsdagsklub kl 10-13

Kurser i symbolbroderi og overføringsteknikker

På Eva mm Engelhardt kursus, Symbolbroderi – kraft med nål og tråd, taler I om de symboler og tegn, der omgiver os, og I lærer forskellige broderiteknikker til at udføre dem. Se mere om kurset her.

Eva tilbyder også et kursus i overføring. Overføring er nyttigt at kunne, hvis man vil arbejde med mønstre i frit broderi. Meld dig til og bliv klogere på, hvor mangfoldige muligheder der findes med broderi. Se mere om kurset her.

Linda Lasson underviser i København

OBS! flyttet fra Store Bededagsferien: Den svenske billedkunstner, Linda Lasson, kommer til København for at afholde et kursus i frit broderi fra 31. juli til 2. august, 2020. Kurset vil blive afholdt i Vesterbro Kulturhus. Kontakt arrangøren kathrine.kay.sorber(a)gmail.com eller kunstneren lindalasson(a)gmail.com for at høre nærmere. Se også mere på Lindas hjemmeside

Der er lukket for kommentarer.