Symbolbroderi

Dette kursus tager udgangspunkt i de kraftsymboler, som vi er omgivet af. Mange af dem ser vi i vores hverdag uden at kende til deres oprindelse. Deres magt ligger derfor hengemt og uudnyttet.

Ved at brodere symbolet på vores tøj eller andre tekstiler vækker vi symbolets energi og trækker den ud som en kilde, vi kan bruge i vores hverdag.

På kurset skal vi brodere med kædesting, kontursting, splitsting og franske knuder. Materialerne er uld, hør og bomuld. Vi gennemgår, hvordan man tegner og overfører et motiv, samt hvordan det færdige broderi behandles. Du er velkommen til selv at medbringe symboler og tøj eller andre tekstiler at brodere på. Men du kan også bare dukke op og vælge mellem de materialer og symboler, som jeg byder ind med.

Kurset følger ikke nogen særlig trosretning, så kom uanset om du er viking, anarkist, buddhist eller nihilist!

Kurset er velegnet til alle uanset om man har broderet før eller ej.

Tid: 6 timer

Søndag den 26. april, 2020, kl. 11-17.

Pris:

Kr. 580,00

Materialegebyr afhænger af, hvad du selv medbringer

Underviser:

Eva mm Engelhardt

Holdstørrelse:

7-9 deltagere

Adresse:

Broderiskolen
Frederiksholms Kanal 26E
1220 København K

Tilmelding:

Senest den 13. april, 2020 på emme@evaengelhardt.dk

Du er tilmeldt kurset, når jeg har modtaget din mailadresse og telefonnummer, samt når du har indbetalt hele kursusgebyret. Materialegebyr afhænger af, hvad du vælger at arbejde med og kan betales på dagen. Indbetalingen af kursusgebyret skal ske senest den 13. april, 2020. Herefter vil du modtage deltagerbrev med nærmere oplysninger om kurset og hvad du skal medbringe.

Melder du fra efter tilmeldingsfristen, refunderes kursusgebyret ikke. Skulle kurset ikke blive oprettet refunderes hele beløbet.

Indbetaling: HUSK!!! at skrive på hvilket hold, som du tilmelder dig! Danske bank: 3306-3155840722. Eller Mobilepay: 24218301

Skriv en kommentar