Overføringsteknikker – nye og gamle

Du kender det sikkert godt. Du sidder dér med et rigtig lækkert motiv. Men hvordan pokker får man det over på stoffet, så man kan brodere det!?!?! Der er heldigvis rigtigt mange forskellige måder at gøre det på, både de gamle klassiske og de helt nye og opfindsomme.

På kurset kommer vi igennem 9 forskellige teknikker og afprøver dem på forskellige stofkvaliteter og med forskellige farver. Vi kommer ind på prikoverføring, den gamle teknik, men vi går ikke i dybden med den, da den kræver sit helt eget kursus!

Overføring i prikteknik

Ligger du inde med egne små motiver, som du gerne vil have overført, og har du noget, som du gerne vil overføre det på, så er du velkommen til at medbringe det. Det bliver enten lagt ind i undervisningen, hvor det passer, eller jeg kan efterfølgende guide dig til hvilken teknik, der passer bedst.

Kurset er velegnet til alle, der gerne til lære, hvordan man overfører motiver til forskellige typer stof.

Du skal medbringe: Broderirammer 9-11 cm i diameter. Broderinåle – en lille med spids + en kraftig med stort øje og spids. Trådsaks. Medbring også eventuelt et eller flere selvvalgte symboler/motiver samt eventuelt egne tekstiler, som du ønsker at overføre symboler/motiver på.

Tid: 5 timer

Søndag den 23. februar, 2020, kl. 11-16

Pris:

Kr. 480,00

Kr. 50,00 for materialer

Underviser:

Eva mm Engelhardt

Holdstørrelse:

7-9 deltagere

Adresse:

Broderiskolen
Frederiksholms Kanal 26E
1220 København K

Tilmelding:

Senest den 10. februar, 2020 på emme@evaengelhardt.dk

Du er tilmeldt kurset, når jeg har modtaget din mailadresse og telefonnummer, samt når du har indbetalt hele kursusgebyret. Der er et materialegebyr på 50 kr., som du kan indbetale sammen med kursusgebyret eller betale på dagen. Indbetalingen skal ske senest den 10. februar, 2020. Herefter vil du modtage deltagerbrev med nærmere oplysninger om kurset og hvad du skal medbringe.

Melder du fra efter tilmeldingsfristen, refunderes kursusgebyret ikke. Skulle kurset ikke blive oprettet refunderes hele beløbet.

Indbetaling: HUSK!!! at skrive på hvilket hold, som du tilmelder dig! Danske bank: 3306-3155840722. Eller Mobilepay 24218301.

Skriv en kommentar