Broderede Bunde

De broderede bunde er én af de klart sjovere elementer i broderiets univers! De består i al sin enkelthed af tråde spændt ud over stoffet, der bliver vævet i og/eller syet ned, på forskellige måder. De kan syes i et hav af flotte fladedækkende mønstre, og de kan laves med et hvilket som helst materiale. Bundene er rigtigt gode til at fylde større flader og former ud med.

I løbet af workshoppen tester vi 4-5 forskellige typer bunde, på og med forskellige materialer. Vi eksperimenterer med deres udtryk og kigger på, hvordan de kan indgå i et større broderi.

Vi syer med uld, silke og bomuld. Hvis du selv har nogle sjove garner, som du gerne vil teste af, så tag dem endelig med!

Bundende er sjove, spændende, frustrerende og fantastiske at arbejde med! Og der er rig mulighed for at opfinde sine helt egne!

Du skal medbringe: Broderirammer 10-12 cm i diameter. Broderinåle: en lille med spids og en kraftig med stort øje og spids samt en trådsaks. Broderirammer og -nåle kan købes på kurset.

Tid: 6 timer

Søndag den 2. februar, 2020, kl. 11-17.

Pris:

Kr. 580,00

Kr. 50,00 for materialer

Underviser:

Eva mm Engelhardt

Holdstørrelse:

7-9 deltagere

Adresse:

Broderiskolen
Frederiksholms Kanal 26E
1220 København K

Tilmelding:

Senest den 20. januar, 2020 på emme@evaengelhardt.dk

Du er tilmeldt kurset, når jeg har modtaget din mailadresse og telefonnummer, samt når du har indbetalt hele kursusgebyret. Der er et materialegebyr på 50 kr., som du kan indbetale sammen med kursusgebyret eller betale på dagen. Indbetalingen skal ske senest den 20. januar, 2020. Herefter vil du modtage deltagerbrev med nærmere oplysninger om kurset og hvad du skal medbringe.

Melder du fra efter tilmeldingsfristen, refunderes kursusgebyret ikke. Skulle kurset ikke blive oprettet refunderes hele beløbet.

Indbetaling: HUSK!!! at skrive på hvilket hold, som du tilmelder dig! Danske bank: 3306-3155840722

Skriv en kommentar