2019 – Broderede huller og hemmeligheder

Kurset tager udgangspunkt i tre typer hulbroderi og deres fantastiske verden. Vi skal eksperimentere med de stilrene Engelske huller, de snørklede Venetianske huller og Udklipshedeboens sammensatte mønstre. De gamle teknikker skal omdannes til spionhuller, ind mod beklædningsgenstandes flotte foerstoffer eller lækre tilføjelser til vores boligtekstiler.

Forløbet starter med en introduktion til de tre hulvariationer og deres relevante redskaber, materialer og stingteknikker. Derefter skal der eksperimenteres med sammensætning af teknikker og materialer. Vi arbejder med både traditionelle og moderne materialer, design af eget motiv og overføring af motiv.

Kurset giver færdighederne til at skabe et hulbroderi ved kombination af teknikker og materialer, samt en fornemmelse af hvordan hulbroderiet kan indgå i et større sammenhæng. Vi skal arbejde på prøver, men hvis man ligger inde med tøj eller boligtekstiler man gerne vil eksperimentere på i stedet, så medbring endelig disse!!

Kurset lægger op til at vække en nysgerrighed omkring, hvordan broderiet kan bruges på vores nuværende tekstiler. Både for at give dem udsmykning, men også for at give dem nyt liv. Et uheldigt hul i en kjole, kan hurtigt omdannes til hulbroderi – godt for både miljø, økonomi og kreativitet!

Kurset er bedst egnet til dem der har kendskab til broderi.

Jeg glæder mig til nogle gode timers sjov, ballade og eksperimenteren med stoffer!!

Tid: 5 timer

Torsdag den 28. marts, 2019, kl. 10-16

Pris:

Kr 580,00,

Kr 50,00 for materialer

Underviser:

Eva mm Engelhardt

Holdstørrelse:

7-9 deltagere

Adresse:

Broderiskolen
Frederiksholms Kanal 26E
1220 København K

Tilmelding:

Senest den 18. marts, 2019, på etc@andthemadness.dk
Du er tilmeldt kurset, når jeg har modtaget din mailadresse og telefonnummer, samt når du har indbetalt hele kursusgebyret.Der er et materialegebyr på 50 kr., som du kan indbetale sammen med kursusgebyret eller betale på dagen. Indbetalingen skal ske senest den 18. marts, 2019. Herefter vil du modtage deltagerbrev med nærmere oplysninger om kurset og hvad du skal medbringe.
Melder du fra efter tilmeldingsfristen, refunderes kursusgebyret ikke. Skulle kurset ikke blive oprettet, refunderes beløbet hele beløbet.

Indbetaling

HUSK! at skrive hvilket hold du tilmelder dig! Danske Bank konto: 3306 – 3155840722 eller Mobilepay 24218301

Skriv en kommentar