2019 – Fladsting for faen

På fladstings-workshoppen kommer vi hele vejen rundt omkring det meget alsidige Fladsting. Stinget kan bruges til skrift, billeder og til nonfigurativt pyntebroderi. Det kan syes med alle garntyper og på alle stofunderlag. Men det er ikke helt så nemt, som det ser ud, at få det lille sting til at makke ret. Jeg gennemgår, hvordan man syr stinget ligeud, i rundinger og rundt om hjørner. Hvordan man bruger det til at udfylde en flade, så den har skyggenuancer, samt de forskellige variationer af ophøjet og polstret fladsyning. Vi kommer også ind på overføring af motiv, materialevalg, endehæftninger, valg af nåle, trådlængde, stinglængde og presning af det færdige arbejde.

Første arbejder vi med de fine tætte sting, hvor der syes med bomuld på hør- eller bomuldslærred. I vil få udleveret et færdigt motiv, der skal broderes. Sidst på dagen runder vi af med en lidt mere løssluppen variation, når vi arbejder med uld på uld.

Kurset er egnet til alle, der har mod på en af de lidt mere krævende broderiteknikker, og dem, der er interesseret i at bruge broderiet til at udføre egne motiver/mønstre.

Kurset er en introduktion til fladsyningen og dens mange aspekter, der gør det muligt efterfølgende at fordybe sig i den meget smukke og tidskrævende teknik. Jeg glæder mig til nogle gode timers sjov, ballade og eksperimenteren med stoffer!!

Hvad skal du medbringe?

Tråd- og stofsaks
Broderigarn – Amagergarn, navnegarn eller silke
Nåle – tynd spids nål. Gerne kort og kraftig. Samt en spidst nål med stort øje til uldgarn.
Broderiramme (omkring 10-12 cm i diameter)
Tegnegrej – blyant, viskelæder, papir osv.
Tekst/ord/monogram tegnet eller printet på papir
Evt. gammelt uldbroderi til at brodere ovenpå
Evt. stof/tøj/boligtekstil, du vil brodere tekst/ord/monogram på

Tid: 6 timer

Torsdag den 11. april kl. 10-16

Pris:

Kr. 520,00

Ca. kr. 50,00 for materialer

Underviser:

Eva mm Engelhardt aka Etc. and the Madness

Holdstørrelse:

7-9 deltagere

Adresse:

Frederiksholms Kanal 26E
1220 København K

Tilmelding:

Senest den 28. marts, 2019, på etc@andthemadness.dk

Du er tilmeldt kurset, når jeg har modtaget din mailadresse og telefonnummer, samt når du har indbetalt hele kursusgebyret. Dette skal ske senest den 28. marts, 2019. Herefter vil du modtage deltagerbrev med nærmere oplysninger om kurset, og hvad du skal medbringe.
Melder du fra efter tilmeldingsfristen, refunderes kursusgebyret ikke. Skulle kurset ikke blive oprettet refunderes hele beløbet.

Indbetaling

HUSK at skrive hvilket hold du tilmelder dig!
Danske Bank konto: 3306 – 3155840722 eller Mobilepay 24218301

Der er lukket for kommentarer.