2019 – Broderiet fortæller

Kurset er fuldtegnet du kan skrives på venteliste

Med udgangspunkt i de store broderede tapeter, skal vi lære fremgangsmåden til broderede illustrationer. Et simpelt motiv og lidt tekst kan sprede budskaber, stemninger eller holdninger, men det kan også fortælle historier der trækker tråde langt ud i tiden.

Kurset byder på et lille oplæg om nogle af de store tapeter der er blevet fremstillet, så som Bayeux og Ladby tapeterne, deres motiver, materialer og stingteknikker. Oprindeligt blev der brugt hørstof og uldgarn, kontursting og Bayeux sting (nedlagt syning), så det skal vi også!

Som udgangspunkt kommer jeg med et motiv der skal broderes. Men ligger man inde med en egen illustration, så er man velkommen til at medbringe og brodere denne. Vi kommer nemlig også ind på hvordan man omdanner en egen fortællingen til et simpelt motiv, hvordan man overfører det til stof og placerer sine sting.

Kurset er egnet til alle, uanset om man har broderet før eller ej.

Jeg glæder mig til nogle gode timers sjov, ballade og eksperimenteren med stoffer!!

Tid: 6 timer

Torsdag den 9. maj 2019 kl. 10-16

Pris:

Kr. 580,00

Ca. kr. 50,00 for materialer

Underviser:

Eva mm Engelhardt aka Etc. and the Madness

Holdstørrelse:

7-9 deltagere

Adresse:

Broderiskolen
Frederiksholms Kanal 26E
1220 København K

Tilmelding:

Kurset er fuldtegnet og du kan evt skrives på venteliste

Senest den 29. april, 2019, på etc@andthemadness.dk

Du er tilmeldt kurset, når jeg har modtaget din mailadresse og telefonnummer, samt når du har indbetalt hele kursusgebyret. Der er et materialegebyr på 50 kr. som du kan indbetale sammen med kursusgebyret eller betale på dagen. Indbetalingen skal ske senest den 29. april, 2019. Herefter vil du modtage deltagerbrev med nærmere oplysninger om kurset, og hvad du skal medbringe.

Melder du fra efter tilmeldingsfristen, refunderes kursusgebyret ikke. Skulle kurset ikke blive oprettet refunderes hele beløbet.

Indbetaling

HUSK! at skrive hvilket hold du tilmelder dig!
Danske Bank konto: 3306 – 3155840722 eller Mobilepay 24218301

Skriv en kommentar