Foråret 2020 Broderikurser og -klubber

Corona

Vi ses igen i klubberne på Broderiskolen – Vi holder afstand, vasker hænder og gør rent. Hvis vejret er til det sætter borde og bænke/stole op i gården ud for Selskabet for Kirkelig Kunst, Frederiksholms Kanal 28G, så kan vi sidde ud i frisk luft med god afstand. I må blive hjemme hvis I har symptomer på sygdom og tage de forholdsregler, som jeres fysik kræver.

På glædeligt gensyn!

Broderiklubberne

Tirsdags-, onsdags- og torsdagsklubberne er allerede i gang. Der er stadig ledige pladser på nogle af holdene. Ring til os – 33155866 – og hør om, hvor der er plads, hvis du har et broderiprojekt, som du gerne vil sy på sammen med ligesindede. Alle klubberne og kurserne finder sted i Broderiskolens lokaler, Frederiksholms Kanal 26G, København. Læs mere ved tryk på de blå overskrifter eller under fanebladet KURSER.

Se alle broderiklubberne her (tryk på hver):

Tirsdagsklubben kl 13-16

Tirsdagsklubben kl 17-20

Onsdagsklubben kl 10-13

Onsdagsklubben kl 17-20

Torsdagsklubben kl 10-13

Linda Lasson underviser i København

OBS! flyttet fra Store Bededagsferien: Den svenske billedkunstner, Linda Lasson, kommer til København for at afholde et kursus i frit broderi fra 31. juli til 2. august, 2020. Kurset vil blive afholdt i Vesterbro Kulturhus. Kontakt arrangøren kathrine.kay.sorber(a)gmail.com eller kunstneren lindalasson(a)gmail.com for at høre nærmere. Se også mere på Lindas hjemmeside

Skriv en kommentar