2018 – Stitch tagging

Stitch tagging workshoppen er for dem, der gerne vil tage broderiet med sig ud i verden… og for dem, der er lidt modige. Formålet er nemlig at få en masse tips og tricks til, hvordan du kan ”tagge” med broderi, ligesom graffitimalerne tagger med en spraydåse.

I løbet af kurset vil vi gennemgå en række stingteknikker i forskellige sværhedsgrader, der er velegnet til forskellige tekstile overflader. Korssting med krumnål, kædesting, bagsting, fladsyning, franske knuder, hedebohuller, samt applikation med tungesting. Jeg forklarer lidt om valg af de simple motiver og om overføring af de mere avancerede.

I får udleveret forskellige materialetyper, der minder om de materialer vi møder på vores vej og har mulighed for at smide et sting på. Ude i den virkelige verden kan det være: Sofaer, hotelsengetøj, sengetæpper, vattæpper, nakkestøtter i togene, kontorstole, tæpper og sæder.

Inspiration:
http://etc-andthemadness.dk/stitch-tagging
https://etc-andthemadness.dk/dictator-worms

Jeg glæder mig til nogle gode timers sjov, ballade og eksperimenteren med stoffer!

Tid: 5 timer

Torsdag den 1. nov, 2018, kl. 16-21

Pris:

Kr 500,00,

Kr 50,00 for materialer

Underviser:

Eva mm Engelhardt aka Etc. and the Madness

Holdstørrelse:

7-9 deltagere

Adresse:

Broderiskolen
Frederiksholms Kanal 26E
1220 København K

Tilmelding:

Senest den 25. oktober, 2018, på etc@andthemadness.dk
Du er tilmeldt kurset, når jeg har modtaget din mailadresse og telefonnummer, samt når du har indbetalt hele kursusgebyret. Dette skal ske senest den 25. oktober, 2018. Herefter vil du modtage deltagerbrev med nærmere oplysninger om kurset og hvad du skal medbringe.
Melder du fra efter tilmeldingsfristen, refunderes kursusgebyret ikke. Skulle kurset ikke blive oprettet, refunderes beløbet hele beløbet.
Indbetaling: HUSK at skrive hvilket hold du tilmelder dig! Danske Bank konto: 3306 – 3155840722 eller Mobilepay 24218301

Skriv en kommentar