2019 – Sy din mening

Sy din mening-workshoppen handler det om at bruge broderiet til at udtrykke sine holdninger. Vi skal skrive med nål og tråd – på fortrykte tanke/talebobler eller tekstile genstande, du selv medbringer.
Jeg starter med et lille oplæg, der byder på spændende holdninger og måder at udtrykke dem tekstilt på.

I løbet af workshoppen kommer vi igennem hele ”fra idé til færdigt broderi” procesrækken. Jeg viser, hvordan man nemt overfører sin holdning til stof, samt fortæller lidt om, hvordan materialer og teknikker passer godt sammen. Vi kommer ind på lidt forskellige skrifttyper samt farver og deres betydning for budskabet. Vi gennemgår en håndfuld forskellige stingteknikker, i forskellige sværhedsgrader, der er velegnet til broderet tekst: Fladsyning, kædesting, nedlagt syning og bagsting samt tungesting til applikation. Denne helhed vil gøre, at vi nemt kan omdanne vores meninger til bløde, lækre broderier.

Kurset er velegnet til både begyndere og øvede, der gerne vil lære at overføre en ide til et færdigt broderi. Til dem, der gerne vil tage broderiet med ud i verden på en ny og måske lidt provokerende måde.

Inspiration: http://etc-andthemadness.dk/thread-and-fabric-opinions
Jeg glæder mig til nogle gode timers sjov, ballade og eksperimenteren med stoffer!!

 

Tid: 6 timer

Søndag den 6. april, 2019, kl. 10-16

Pris:

Kr. 580,00

Kr. 50,00 til materialer

Underviser:

Eva mm Engelhardt aka Etc. and the Madness

Holdstørrelse:

7-9 deltagere

Adresse:

Frederiksholms Kanal 26E
1220 København K

Tilmelding:

Senest den 29. marts, 2019, på etc@andthemadness.dk

Du er tilmeldt kurset, når jeg har modtaget din mailadresse og telefonnummer, samt når du har indbetalt hele kursusgebyret. Dette skal ske senest den 29. marts, 2019. Herefter vil du modtage deltagerbrev, med nærmere oplysninger om kurset og hvad du skal medbringe.
Melder du fra efter tilmeldingsfristen, refunderes kursusgebyret ikke. Skulle kurset ikke blive oprettet refunderes beløbet hele beløbet.

Indbetaling:

HUSK!! at skrive hvilket hold du tilmelder dig!!

Danske Bank konto: 3306 3155840722 eller Mobilepay 24218301

Skriv en kommentar