2018 – Stitch tagging

Stitch tagging workshoppen er for dem der gerne vil tage broderiet med sig ud i verden… og for dem der er lidt modige. Formålet er nemlig at få en masse tips og tricks til hvordan du kan tagge med broderi, lige som graffitimalerne tagger med en spraydåse.
I løbet af kurset vil vi gennemgå fire forskellige stingteknikker, der er velegnet til at bruge på forskellige overflader. Jeg forklarer lidt om valg af de simple motiver og om overføring af de mere avancerede.
I får udleveret forskellige materialetyper, der minder om de materialer vi møder på vores vej og har mulighed for at smide et sting på. Ude i den virkelige verden kan det være: Sofaer, hotel sengetøj, sengetæpper, vattæpper, nakkestøtter i togene, kontorstole, tæpper og sæder.
Inspiration:
http://etc-andthemadness.dk/stitch-tagging
http://etc-andthemadness.dk/dictator-worms

Jeg glæder mig til nogle gode timers sjov, ballade og eksperimenteren med stoffer!!

Tid: 6 timer

Lørdag den 7. april, 2018, kl. 10-16

Pris:

Kr 600,00,

Kr 80,00 for materialer

Underviser:

Eva mm Engelhardt aka Etc. and the Madness

Holdstørrelse:

7-9 deltagere

Adresse:

Frederiksholms Kanal 26E
1220 København K

Tilmelding:

Senest den 17. marts, 2018, på etc@andthemadness.dk

Du er tilmeldt kurset når jeg har modtaget din mailadresse og telefonnummer, samt når du har indbetalt hele kursusgebyret. Dette skal ske senest den 17. marts, 2018. Herefter vil du modtage deltagerbrev, med nærmere oplysninger om kurset og hvad du skal medbringe.
Melder du fra efter tilmeldingsfristen, refunderes kursusgebyret ikke. Skulle kurset ikke blive oprettet refunderes beløbet hele beløbet.
Indbetaling til Danske Bank konto: 3306 – 3155840722 eller Mobilepay 24218301

Skriv en kommentar