2018 – Fladsting for faen – weekendkursus

På fladstings-workshoppen kommer vi hele vejen rundt omkring det meget alsidige fladsting. Stinget kan bruges til skrift, billeder og til nonfigurativt pyntebroderi. Det kan syes med alle garntyper og på alle stofunderlag. Men det er ikke helt så nemt, som det ser ud, at få det lille sting til at makke ret.
Jeg gennemgår, hvordan man syr stinget ligeud, i rundinger og rundt om hjørner. Hvordan man bruger det til at udfylde en flade, så den har skyggenuancer, samt de forskellige variationer af ophøjet og polstret fladsyning. Vi kommer også ind på overføring af motiv, materialevalg, endehæftninger, valg af nåle, trådlængde, stinglængde og presning af det færdige arbejde.
Første dag arbejder vi med at bruge fladsyningen til de figurative motiver. I vil få udleveret et færdigt motiv, der skal broderes. Anden dag skal der skrives tekst og monogrammer. Her må I meget gerne medbringe egne ord og tekstiler, der skal broderes på. Jeg sørger også for at have lidt med, I kan vælge imellem. Vi bruger lidt tid på at arbejde med motivet og gøre det klar til overføring, så det behøver ikke være helt færdigt.
Kurset er egnet til alle, der har mod på en af de lidt mere krævende broderiteknikker, og dem, der er interesseret i at bruge broderiet til at udføre egne motiver/mønstre.
Kurset er en introduktion til fladsyningen og dens mange aspekter, der gør det muligt at efterfølgende fordybe sig i den meget smukke og tidskrævende teknik.
Jeg glæder mig til nogle gode timers sjov, ballade og eksperimenteren med stoffer!!

Tid: 12 timer

Lørdag den 12. maj kl 10-16

og søndag den 13. maj, 2018, kl. 10-15

Pris:

Kr. 1.100,00

Ca. kr. 60,00 for materialer

Underviser:

Eva mm Engelhardt aka Etc. and the Madness

Holdstørrelse:

7-9 deltagere

Adresse:

Frederiksholms Kanal 26E
1220 København K

Tilmelding:

Senest den 2. maj, 2018, på etc@andthemadness.dk

Du er tilmeldt kurset, når jeg har modtaget din mailadresse og telefonnummer, samt når du har indbetalt hele kursusgebyret. Dette skal ske senest den 2. maj, 2018. Herefter vil du modtage deltagerbrev med nærmere oplysninger om kurset, og hvad du skal medbringe.
Melder du fra efter tilmeldingsfristen, refunderes kursusgebyret ikke. Skulle kurset ikke blive oprettet refunderes beløbet hele beløbet.
Indbetaling til Danske Bank konto: 3306 – 3155840722 eller Mobilepay 24218301

Skriv en kommentar